Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane, u had het helemaal goed, van in het begin, als ik belde, beloofde je dat het goed zou komen.
Ik moest geduld hebben.niet makkelijk.een heel moeilijke periode doorgemaakt.
Nu is het eindelijk zover . Een heel dikke welgemeende dank u wel , J.




Ervaring van jacques met medium Morgane   Ervaring van jacques met medium Morgane   Ervaring van jacques geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Vievke
  Ervaring met medium Vievke
  dank voor alles.




Ervaring van Jos met medium Vievke   Ervaring van Jos met medium Vievke   Ervaring van Jos geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vievke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  HEB Sabine net gesproken ben opgelucht. Heb meerdere op de lijn gesproken en komt eigenlijk met elkaar overeen. Maar nu is het rot gevoel weg. Ook zij zegt komt goed. Komen gesprekken. En hij komt terug. Ik hoop dat ik snel de uitkomst mag schrijven. En laten weten dat het uitgekomen is wat mij voorspeld is.

Dankjewel. X.




Ervaring van Jo met medium Sabine   Ervaring van Jo met medium Sabine   Ervaring van Jo geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank je wel Gazeli voor leuk gesprek. je bent echt 10 sterren waard .topper op deze lijn je hoort mij snel weer. Grts Brigitte.




Ervaring van brigitte met medium Gazali   Ervaring van brigitte met medium Gazali   Ervaring van brigitte geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Deze vrouw is top .
Bij haar eerste zin was ik gewoon sprakeloos. Spot on.




Ervaring van R. met medium Carola   Ervaring van R. met medium Carola   Ervaring van R. geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje is echt zo een vrolijke vrouw. Gewoon als je haar belt omdat je zit met iets en je wilt weten hoe en wat. Als ze opneemt die haar stem te horen zo een vrolijke da geeft meteen energie.
.




Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Zeer goed medium alles is uitgekomen op de tijd . Monique is een aanrader .dank je wel lieve Monique bel je zeker terug D XX.




Ervaring van D  XX met medium Monique   Ervaring van D  XX met medium Monique   Ervaring van D XX geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Manuela
  Ervaring met medium Manuela
  Wat bent U goed. Heb U vandaag gesproken. Wat U uit U zelf zei kon ik mijn tranen niet tegenhouden. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat U mij heeft gezegd.




Ervaring van loes met medium Manuela   Ervaring van loes met medium Manuela   Ervaring van loes geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Ik heb Petrus jaren geleden via een ander kanaal gesproken. Hij vertelde mij toen hoe mijn relatie zou verlopen en dat er ook een rechtzaak (waar ik niks over gezegd had) positief zou aflopen. Beide voorspellingen zijn exact zo uitgekomen.
Dit is wel al ca 9 jasr geleden maar toch vond het heel bijzonder omdat dit de eerste keer was dat ik met een medium belde en gekijk goed raak was.




Ervaring van Sha met medium Petrus   Ervaring van Sha met medium Petrus   Ervaring van Sha geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Shania ik vind je de beste . Echt je zit er nooit naast . En je bent zo eerlijk . Topmedium . Love you .
D.




Ervaring van Daisy met medium Shania   Ervaring van Daisy met medium Shania   Ervaring van Daisy geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Deze lieve dame verdient heel veel sterren. Mina je bent echt een TOPPER.Liefs J.




Ervaring van J met medium Mina   Ervaring van J met medium Mina   Ervaring van J geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Der, ruim een jaar spreek ik je nu, ik zet nooit iets neer in het gastenboek maar dit verdien jij nu. Ik heb je heel vaak gesproken en heel vaak zijn er dingen uitgekomen of zag jij ze terwijl ik nog niets had verteld. Ik weet dat ik op de juiste weg ben en het laatste wat ik moet leren vertrouwen dat wat voor mij bestemd is naar mij toe zal komen.Ik hoop zo dat je herkent wie ik ben want ik wil hierbij zeggen dat ik je echt waardeer. Vandaag kwam heel erg binnen bij mij en je hebt gelijk.100%. Het moet naar mij toekomen en dat zal gebeuren ook :) Als het mij overkomt zal je het zeker horen lieve Der maar nu loslaten.Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel Sid voor de fijne gesprekken. En je had helemaal gelijk: ik moest blijven aandringen voor de quarantaineplek voor de hond en het is gelukt. Precies zoals je had aangegeven. Ik kijk uit naar mijn toekomst en heb het volste vertrouwen in jouw voorspellingen. Je bent een uitstekend en betrouwbaar medium en zeer aimabele man. Dank je wel voor jouw steun.




Ervaring van Thea met medium Sid   Ervaring van Thea met medium Sid   Ervaring van Thea geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hii lieve romyna ik wil
U heel graag spreken. alleen kan ik geen belverzoek verzenden .




Ervaring van L met medium Romyna   Ervaring van L met medium Romyna   Ervaring van L geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Amber mijn dank je hebt het allemaal goed gezien. Ik was even bang maar je stelde mij gerust. Ik moet immers niet bang zijn en je vertelde me ook het waarom ik geen schrik moet hebben. Maar dat het zo geregeld is van hierboven en dat het geen toevalligheid is. Maar bittere waarheid , fijne waarheid , goede beslissingen. Ik weet het je hebt gelijk en dat ik er even aan twijfelde. Ik dank je Amber.




Ervaring van N met medium Amber   Ervaring van N met medium Amber   Ervaring van N geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt = ). Spanningzoeker en gluren bij de buren, helemaal duidelijk .
Dank Je .




Ervaring van Anoniem met medium Zoe   Ervaring van Anoniem met medium Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Een hele goedemorgen. Wat heb jij een geheugen zeg. Het apotheekverhaal wist je nog. Nou ja, was ook niet niks. Wat ik zo waardeer aan jou is dat je geen fantast bent, en de dingen zegt hoe ze zijn. De zon komt eraan.thanx.




Ervaring van Anke met medium Dirk   Ervaring van Anke met medium Dirk   Ervaring van Anke geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Heej fijn gesprek gehad. Ik heb bepaalde inzichten gekregen, ook dat ik niet bang moet zijn voor bepaalde mensen. Ik ga zeker nog een keer terug bellen want met "83" in haar pin onthoud ik het zeker :).




Ervaring van Kim met medium Mari Elena   Ervaring van Kim met medium Mari Elena   Ervaring van Kim geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine,
Op 14/1 heb ik 's avonds de eer gehad om eindelijk een gesprek met je te kunnen hebben. Jeetje. wat ben jij bijzonder. Je bent werkelijk uniek in je gaven. Zuivere voorspellingen, dingen spontaan aanhalen die ik niet gezegd had en je onmogelijk zo kon weten, heel snel zag je het geheel wat er speelde en gaat komen. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Waanzinnig hoe snel ook je tot bij de kern komt, en hoe je alles heel lief en duidelijk kunt uitleggen. geen oppervlakkige voorspellingen, alles kon ik achteraf plaatsen. Wat een mooi cadeau dat ik met je mocht bellen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs
.




Ervaring van Tweeling met medium Sabine   Ervaring van Tweeling met medium Sabine   Ervaring van Tweeling geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Sorry lieve Gunter, ik viel weg tijdens ons gesprek.

Waardeer het enorm dat u zo eerlijk bent. Hou het zo en bedankt. Moge Al het goede dat u doet voor mensen terugkomen op uw pad.




Ervaring van Afg met medium Gunter   Ervaring van Afg met medium Gunter   Ervaring van Afg geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Vievke
  Ervaring met medium Vievke
  Dankjewel Vievke, je bent een topper op deze lijn. Ik was verbaasd wat je meteen wist te vertellen over mn verleden en was er knal op en schets de situatie echt goed en duidelijk. Je bent ook zeer aangenaam en to the point. Nu wachten wat de toekomst voorspelling verder brengt maar ik heb er het volste vertrouwen in. Ik bel je zeker nog terug. Liefs,.




Ervaring van Sonja met medium Vievke   Ervaring van Sonja met medium Vievke   Ervaring van Sonja geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vievke  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Beste Donna, graag had ik een emailconsult van u. Maar jij staat niet tussen de keuzes? Komt dit nog terug?
Alvast bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Donna   Ervaring van anoniem met medium Donna   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine , even een berichtje om te laten weten dat ik heeel blij ben jou gevonden te hebben . 2 x gebeld en er zijn al een aantal dingen uitgekomen die je zeker niet had kunnen weten echt bizar. Ik hoop je snel weer te spreken x.




Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thais je had gelijk tussen mij en dave had het wat tijd nodig, dank je voor je steun en hulp . we zijn terug samen , je bent een kei .




Ervaring van Sonja met medium Thaiis   Ervaring van Sonja met medium Thaiis   Ervaring van Sonja geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Lenie
  Ervaring met medium Lenie
  Lieve Lenie, super bedankt voor je fantastische hulp voor mijn zoon en mij. liefs Imelda.




Ervaring van imelda met medium Lenie   Ervaring van imelda met medium Lenie   Ervaring van imelda geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenie  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Je wist direct en precies wat er aan de hand was zonder ik iets heb gezegd.ben echt benieuwd en ik zal nog even geduld moeten hebben.dank u.xxxxxxxxx.




Ervaring van Sabrina met medium Patricia   Ervaring van Sabrina met medium Patricia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  VS beugel 2 gevonden Joke. Verstopt in het nachtkastje ;-)
Tot later.




Ervaring van m met medium Joke   Ervaring van m met medium Joke   Ervaring van m geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina.

Ik was aangenaam verrast door ons gesprek. Ik werd er helemaal rustig van.

Jouw inzichten maken me sterker. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Lieve groeten.




Ervaring van Marina met medium Salina   Ervaring van Marina met medium Salina   Ervaring van Marina geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter ben je er vanmiddag of morgenmiddag om een uurtje of 14.00? Groetjes aartie.




Ervaring van Aartie met medium Gunter   Ervaring van Aartie met medium Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Manuela
  Ervaring met medium Manuela
  Waauww. wat een bijzondere vrouw. Oprecht hartelijk DANK.




Ervaring van Patricia met medium Manuela   Ervaring van Patricia met medium Manuela   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,
Wat jij vertelde over mijn liefdesleven zonder mij iets te vragen en de voorspellingen die jij deed over hem, zijn van a tot z uitgekomen. Ik had er nooit meer op gehoopt maar jij zei mij dat dit en dat zal gebeuren en lieve Donna het is zoals jij voorspelde allemaal zo gegaan.Jij bent top Donna.Rechtuit en weet wat ze ziet en voelt. Ik ben weer de gelukkigste vrouw weer. De roos die weer openbloeit,je weet wel wie :).




Ervaring van De roos die weer openbloeit met medium Donna   Ervaring van De roos die weer openbloeit met medium Donna   Ervaring van De roos die weer openbloeit geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten met medium Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, je zat er knal op en dit zonder dat ik je wat vertelde. Je bent een echte topper op de lijn. Ik kon alles plaatsen. Ik heb je al verschillende keren gesproken en je zegt het kort en bondig zonder tijd te rekken en dat heb ik graag. Je stelt me ook telkens gerust. Ik bel je snel weer. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Patrick, je bent een echte topper. Alles wat je zei wist je zonder dat ik iets gezegd had. Echt tot verbazingwekkend toe. Tot heel ver in detail. Heel inlevend en fijn gesprek gehad. Ik bel je zeker nog eens terug. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Patrick   Ervaring van Sonja met medium Patrick   Ervaring van Sonja geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden