Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,

Dankjewel voor je raad, advies en waarzeggingen. Tot nu toe is alles uitgekomen en weet je heel concreet aan te geven waar ik op moet letten of op af moet gaan. Zoals beloofd hou ik je op de hoogte.

Voor de gene die dit lees. wil ik zeggen Derya echt een aanrader is en je scherp maakt op belangrijke details in je leven die essentieel kunnen zijn voor je succes, geluk en gezondheid ✨

Groetjes,

D. (Pisces).




Ervaring van D met medium Derya   Ervaring van D met medium Derya   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah

Euhm, dit is de eerste keer dat ik contact leg met een medium. Ik was ook heel erg onzeker of ik het zou doen. Maar wat je zei over dingen die ik je niet gezegd heb, WOW.

Je hebt me in laten zien dat alles goed komt en dat ik niet alleen sta. En dat er iets moois te wachten staat.

Ik bel je snel weer lieve Seonah.

Liefs Femke.




Ervaring van Femke met medium Seonah   Ervaring van Femke met medium Seonah   Ervaring van Femke geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Nelleke
  Ervaring met medium Nelleke
  Bedankt Nelleke, al wat je vertelde en zag in je kaarten klopte helemaal.
Dankzij je goeie raad voel ik me weer zekerder in het leven.
je hoort mij zeker nog, misschien wel teveel lol.
dikke kussen xxx.




Ervaring van carine met medium Nelleke   Ervaring van carine met medium Nelleke   Ervaring van carine geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nelleke  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  hallo maria net even met je gebeld,excuus mijn beltegoed was op.maar fijn ivm je raad.je wist dingen goed aan te voelen. dank hier voor gr alexander.




Ervaring van alexander met medium Maria   Ervaring van alexander met medium Maria   Ervaring van alexander geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Je bent en blijft bijzonder. Fijne stem en hele fijne energie gespeend met mieters veel humor. Je geeft heel veel inzichten in de keuzes te maken over situaties die in de toekomst liggen. Bij mij komen jouw voorspellingen altijd voor de volle 100% uit. Ik kan me geen moment heugen dat jouw voorspellingen niet uit kwamen. Je brengt duidelijkheid in de veelheid aan keuzes en scenario's en dat geeft zoveel rust. Je hebt me zo ontzettend geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling over de afgelopen jaren, waardoor ik eindelijk meer in mijn dodo energie ben gaan varen. Mijn dank is zonnestraal groot. Liefs.




Ervaring van Dodootje met medium Zoe   Ervaring van Dodootje met medium Zoe   Ervaring van Dodootje geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  Lieve Lucky, bedankt voor je lieve woorden. ik weet waar ik nu aan toe ben, we zaten op dezelfde golflengte. Je bent gewoon een toppertje, helaas liet bij mij , mijn gsm me in de steek. Tot gauw weer, heel veel liefs en Gods zegen. xxxxx.




Ervaring van Ellie met medium Lucky   Ervaring van Ellie met medium Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Heel bijzonder, erg helder en fijne inzichten over mijn kinderen. Wanneer de eerste voorspellingen uitkomen plaats ik een nieuwe getuigenis. Vertrouw erop.




Ervaring van O.S. met medium Annelys   Ervaring van O.S. met medium Annelys   Ervaring van O.S. geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  hoi Liesje dankjewel voor je steun en voor je kaartleggingen.
Lieve Mensen indien je twijfels hebt bel medium liesje op en zei zal je twijfels doen verdwijnen door te zeggen dat het goed komt aangezien ze dat voelt.
Indien er wat op doet zeg ze het ook eerlijk tegen je pas op of ga niet in de op in er is valsheid enz..
lieve liesje tot horens.




Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Wat een leuk gesprek met deze dame. Ze sloeg echt de spijkers op de kop. En nog een humoristisch en helemaal haarzelf. Ik kon me in alles vinden. Dank u zeer <3.




Ervaring van Connie met medium Lilith   Ervaring van Connie met medium Lilith   Ervaring van Connie geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Bedankt om mijn steun en toeverlaat te zijn. Tekens terug sleur je me er door.




Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je hebt mij heel goed op weg geholpen. ik wens dat de engelen jou beschermen en dat je nog meer mensen mag helpen.




Ervaring van Annie met medium Gazali   Ervaring van Annie met medium Gazali   Ervaring van Annie geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  heel erg bedankt, schouder en nek klopt, wat je op het laatste zei. ik voel dat het terug begint vast te zitten, alles goed aangevoeld. je bent heel goed, voelt alles goed aan.




Ervaring van dijckje met medium Gunter   Ervaring van dijckje met medium Gunter   Ervaring van dijckje geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, je bent geweldig . Kort en bondig en je zegt de dingen die je ziet zonder meer. Ben blij dat ik je gebeld heb :-).




Ervaring van IKKE met medium Meine   Ervaring van IKKE met medium Meine   Ervaring van IKKE geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Linda
  Ervaring met medium Linda
  eerste keer dat ik linda heb gebeld. Wat een lieve dame en wat kon ze veel vertellen. Ze gaf me hoop en bevestiging wat me uiteraard kracht gaf om het allemaal iets helderder te bekijken. Leuke voorspelling gekregen .




Ervaring van wendy met medium Linda   Ervaring van wendy met medium Linda   Ervaring van wendy geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Linda  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah

Tot mijn grote vreugde zou ik je graag willen mededelen dat, wat ik je gevraagd heb rond mijn dochter, compleet zo is gegaan zoals jij het zei.

Na een heel jaar vechten heb ik eindelijk de goedkeuring gehad en kan ik dat hoofdstuk ook afsluiten. Wanneer het precies in gang gaat hoor ik nog, maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit goed komt.

Dank je wel lieve Seonah .

xxx.




Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Goed helder gesprek.
Geeft inzicht in het gepreks onderwerp ,hoe het in elkaar zit oorzaak gevolg.goed fijn advies.voelde na gesprek er een last van mij afviel.




Ervaring van Miranda met medium Karlien   Ervaring van Miranda met medium Karlien   Ervaring van Miranda geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  hallo mierke. lang geleden. je doet het goed.




Ervaring van ada met medium Mierke   Ervaring van ada met medium Mierke   Ervaring van ada geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft mij super lief geholpen met veel geduld ik was echt verbaast hoe hij dit allemaal had kunnen weten. Zeer goed consult
We spreken elkaar snel weer groetjes liefs van Janet.




Ervaring van Janet met medium Gazali   Ervaring van Janet met medium Gazali   Ervaring van Janet geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB Rhais is een van de besten op deze lijn. Veel dank.




Ervaring van Iemand met medium MB Rhais   Ervaring van Iemand met medium MB Rhais   Ervaring van Iemand geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik heb jouw gisteren gebeld en je zag meteen alles wat ik vragen wou .zonder zelf iets moest zeggen of vragen. top.




Ervaring van bert met medium Gunter   Ervaring van bert met medium Gunter   Ervaring van bert geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Wow wow wow zeer duidelijk en goed consult gehad met dit medium kaartlezer .
Kon zeer veel goede inzichten geven en weet veel te vertellen wat ze niet kan weet.
Echt een top gesprek met zeer veel mooie lieve vooruitzichten .
Zeer fijn je te mogen bellen .
Tot later lieverd xxxx.




Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik bel Cassandra al een hele tijd.
Heel veel voorspellingen zijn tot in detail uitgekomen.
1 van de belangrijkste is nu gebeurt.
Cassandra je had helemaal gelijk over t contact, ik had soms twijfels maar hij heeft helemaal zelf de stap gezet om het contact te herstellen en deze is positief.
We zijn nu in gesprek over en weer.
Ik hoop dat je voorspelling die je ook zag tijdens de laatste reading gauw werkelijkheid wordt.
Je begreep namelijk niet dat ik nog niets gehoord had en dat we nog geen vaste relatie hebben, want het lag er al in alsof we al samen waren.
Gelukkig heb ik enorm veel bevestigingen gehad van jou en ook n hoop andere mediums.
Ik was mijn vertrouwen kwijt maar ik vertrouw er nu op, komt goed.
Bedankt voor al je correcte voorspellingen.

Liefs N.




Ervaring van N met medium Cassandra   Ervaring van N met medium Cassandra   Ervaring van N geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een medium die heel gedetailleerd kan voorspellen.
Tot nu toe is er heel veel uitgekomen wat ze gezegd heeft.
1 van de belangrijkste voorspellingen op liefdesgebied is nu ook uitgekomen.
Er is weer contact, waar ik op den duur twijfelde was jij 100% zeker van, en je hebt gelijk gekregen.
Hij heeft uit zichzelf contact opgenomen.
Samen met veel andere mediums die t zelfde voorspeld hebben is tot mijn vreugde een last van mijn schouders gevallen.
En ondanks dat het al voorspeld is dat we langdurig samen verder zullen gaan, laat ik t gewoon op me afkomen nu.
Het ziet er in ieder geval nu erg positief uit.
Voor de mensen die niet meer geloven; Anouk is een medium om te vertrouwen.
Zelfs wanneer er n paar andere mediums minder positief zullen zijn (want die zul je altijd wel 1 of 2 tegenkomen) dan kun je altijd op Anouk vertrouwen.
Bij mij heeft ze altijd gelijk gehad tot nu toe.
Nog 2 belangrijke voorspellingen en ik ben er :)

Liefs N.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Vind je zo een lieve. Dank voor alles. D.




Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Yvonne
  Ervaring met medium Yvonne
  bedankt voor je hulp.
ik ben erg blij dat het met mijn bedrijf weer goed gaat .
fijn dat wat je hebt gezegd is uitgekomen.
ik heb er nu ook veel meer rust bij .

knuffel en we spreken elkaar weer snel.




Ervaring van - met medium Yvonne   Ervaring van - met medium Yvonne   Ervaring van - geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wowww wat een Pracht medium en wat een geluksvolle mooie voorspellingen. Via een vriendin ben in in contact gekomen met deze lieve/scherpe medium, in zes maanden heb ik haar een aantal keren mogen spreken. Ze is heel scherp en heel gedetailleerd, je krijg tijdens een consult veel informatie van haar. Er is al een voorspelling uit gekomen. Zelf vind ik haar stem ook zo rust geven, super dank weer lieve medium Joke.




Ervaring van Ayda met medium Joke   Ervaring van Ayda met medium Joke   Ervaring van Ayda geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Wow, zeker een aanrader. ze kon heel goed invoelen.




Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Kee
  Ervaring met medium Kee
  Dank voor het fijne geprek. Ze komt snel tot de kern,erg duidelijk en gedetailleerd.
Ook qua tijd.Super goed Kee.

Groetjes van w (met de mooie geboortedatum vd man).




Ervaring van W met medium Kee   Ervaring van W met medium Kee   Ervaring van W geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kee  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Een heel goed gesprek gehad met Mathilde goed advies gekregen. Ga je zeker binnenkort nog bellen.
Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, de fynste op deze lyn om echt een goed en eerlyk gesprek mee te hebben. Je ingewikkelste problemen mee te bespreken. Je krygt inzicht en evt. oplossingen. Bedankt.




Ervaring van Carolien met medium Olga   Ervaring van Carolien met medium Olga   Ervaring van Carolien geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Jij gaf me aan dat ik kon doen wat ik al zolang wilde doen,eindelijk zei je dat het goed was en dat het het goed zou verlopen. Ik hoopte het zo erg maar geloven deed ik het niet meer. Ik heb jou advies opgevolgt en ik ben nog steeds in de "hoe kan ze dit toch weten modus"want het is precies zo gegaan zoals jij voorspelde. Dit is voor mij een geweldig "cadeau" geweest sinds lange tijd .mede dankzij jou lieve Desteny. Grt. En tot hoors.




Ervaring van Moeitje met geloven met medium Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven met medium Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hallo Nina. De dingen die je me vertelde over mijn leven waren zeer correct. Dank voor de mooie inzichten en directe antwoorden. Cecile.




Ervaring van Cecile met medium Nina   Ervaring van Cecile met medium Nina   Ervaring van Cecile geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Mijn wereld staat op zijn kop. Dankzij jou consult . Ik laat het bezinken . Dank hierover.
Bedankt Yuorah voor alles en tot binnenkort.




Ervaring van Noa met medium Yuorah   Ervaring van Noa met medium Yuorah   Ervaring van Noa geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve anny bedankt voor je fijne en mooie consult .super hoe goed je Alles aanvoelt. ben altijd blij als ik je gesproken heb .kan er weer even tegen bel je snel weer.




Ervaring van Wendy met medium Anny   Ervaring van Wendy met medium Anny   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine komt direct tot de kern, is snel en duidelijk in zijn voorspelling en vooraf hoef je niets te vertellen. Nu hopen dat zijn voorspellingen uitkomen, maar gezien hij ook zaken vertelde uit het heden en verleden die hij niet kon weten heb ik daar vertrouwen in.




Ervaring van G met medium Meine   Ervaring van G met medium Meine   Ervaring van G geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden