Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jij neemt eenieder serieus hoe vaak deze persoon ook belt.
Je bent begaan met je medemens, dat voel je alleen al op de manier waarop je me te woord staat.
Menselijk, respectvol, geduldig.
Wat je zegt daar hou je je ook aan, steeds weer krijg je hetzelfde door.
Ik herken wat je zegt en voel dat zelf ook zo. Je geeft een kijkje in de toekomst.
Je bent een zuiver mens die van zijn gave een levenswerk heeft gemaakt.
Dank je wel voor je geduld, je steun en alle liefdevolle boodschappen die ik tot nu toe van jou mocht ontvangen.
Dat je nog veel mensen met jouw gave steun en troost mag bieden omdat je "ECHT" bent. Een bijzonder mens die ik hier mag ontmoeten, weinig woorden nodig heeft en gewoon ZIET wat er aan de hand is. een parel op deze lijn.
Dank je wel Gazali X

Ingrid.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  salina.

Wat fijn om je weer te spreken na een hele tijd. Bijzonder dat de verbinding altijd blijft en we meteen verder gaan waar we zijn gebleven. Het voelt altijd goed met jou. De gesprekken zijn altijd vertrouwd, motiverend en geven me veel bevestiging, inzichten en positieve energie. Ik wil je langs deze weg nog even zeggen: dankjewel. Je bent een topper. Ik spreek je wel weer :) Dat weet ik zeker,

Liefs en een knuffel.




Ervaring van marlon met medium Salina   Ervaring van marlon met medium Salina   Ervaring van marlon geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, zoals je beloofd zet ik hier wat neer. Wat zit jij steeds goed. Ik maar denken van, het is exit allemaal. Jij van, nee hoor, hou geduld. Eind resultaat is, ze stond naast me en zat naast me. Tijdens het overlijden van me paps. Jij zij het. En die vriendin van me paps.. hele familie heeft haar de rug toegekeerd. En ik, ik ben rijker. Dank je wel.

Gr. Adinda.




Ervaring van Adinda met medium Olga   Ervaring van Adinda met medium Olga   Ervaring van Adinda geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hetgeen deze dame ,eind vorig jaar , voorspelde is volledig uitgekomen. Ongelooflijk. Het is een geduldige maar zeer standvastige dame in haar voorspellingen. Ben blij dat ik naar haar geluisterd heb. Zij is een bijzondere ster in het universum.




Ervaring van rita met medium Thaiis   Ervaring van rita met medium Thaiis   Ervaring van rita geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  heerlijke positieve vrouw, voelt goed. houd u op de hoogte,x.




Ervaring van Julia met medium An   Ervaring van Julia met medium An   Ervaring van Julia geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, bedankt voor uw consequente leggingen en eerlijke antwoorden. Het is niet altijd makkelijk om negatief nieuws over te moeten brengen maar wel de waarheid. De afgelopen tijd heb ik veel aan uw leggingen gehad en er zijn al heel wat voorspellingen uitgekomen. Ik weet nu ook zeker dat wat betreft die man ook zal gaan uitkomen alleen is tijd lastig. Wie een nuchtere maar eerlijke consulent wilt spreken dient zeker deze lieve Anouk te bellen. xxx Sofia .




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik was daarnet 3 minuten te laat. Je was al ingesprek.




Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve romyna
Het is elke keer weer een sport om je te pakken te krijgen.maar dan heb je ook wel wat :))
Ik denk dat ik maar een actie moet gaan opstarten hier met het motto: ROMYNA WAT MEER ONLINE. :)) want ik gun iedereen een consult bij jou.
Jou voorspellingen komen uit.je bent ontzettend lief en je hebt altijd engelen geduld.
Dank je wel voor de rust en vertrouwen die je me net hebt gegeven.
Hele warme knuffel van mij.
Miranda.




.




Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Mooi hoop dat je mooie voorspelling uitkomt. duidelijke legging. topper op deze lijn.




Ervaring van Stefanie met medium Esmay   Ervaring van Stefanie met medium Esmay   Ervaring van Stefanie geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Bredy
  Ervaring met medium Bredy
  Bredy is zeer invoelend en raakte snel de kern. Ze is erg zeker over datgene dat ze ziet. Ik ben erg benieuwd of de voorspellingen uitkomen maar dat laat ik gauw weten. Liefs,.




Ervaring van O. met medium Bredy   Ervaring van O. met medium Bredy   Ervaring van O. geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bredy  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  rika ik had je een vraag gesteld en je hebt gezegd dat er problemen waren inderdaad er waren problemen voor mij ben je de beste en dat ander is ook uitgekomen. nu wachten op het volgende jij bent super voor mij en je geeft mij telkens de kracht als het eens minder is je zegd het zoals het is goed of slecht en dit waardeer ik enorm. jij bent er een uit de duizend.




Ervaring van rosita met medium Rika   Ervaring van rosita met medium Rika   Ervaring van rosita geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Rida
  Ervaring met medium Rida
  goede helderziende .wist wat er aan de hand is en hoop dat het uitkomt zonder dat ze vragen stelde .van de zaak kon ze perfect zeggen .enorm goed.




Ervaring van rosita met medium Rida   Ervaring van rosita met medium Rida   Ervaring van rosita geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rida  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieverd dank je wel voor vanmorgen had dat zo hard nodig .
Hahahha kan gewoon niet zonder je hoor.
Voel me weer langzaam de oude worden dankzij jou.je bent een toppertje altijd eerlijk .Rustig . Lief
Dikke kusss.




Ervaring van Stress kippie met medium Derya   Ervaring van Stress kippie met medium Derya   Ervaring van Stress kippie geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  dank dank dank.x.




Ervaring van anoniem met medium Yasmin   Ervaring van anoniem met medium Yasmin   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Hey heb je net aan de lijn gehad en me gerust gesteld. Je weet onmiddellijk alles te verwoorden wat er gaande is. Je bent super goed en ik bel je zeker nog terug. Dank je .




Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Hey Kiki telkens weer heb je gelijk .het lot zeg je dan al lachend. Ben benieuwd wat het volgende gaat brengen. He bent zo goed in je voorspellingen en je aanvoelen van energien super gewoon. Hoop je snel weer te spreken. Xxx.




Ervaring van N. met medium Kiki   Ervaring van N. met medium Kiki   Ervaring van N. geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Beste Bhartie,

Dank voor uw inzichten.

Liefs Guanita.




Ervaring van Guanita met medium Bhartie   Ervaring van Guanita met medium Bhartie   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste Joke.
Ik heb uw voor het eerst gebelt om 6 februari uw heeft mijn heel veel dingen verteld dat niemand wist.er is een voorspelling uit gekomen ik wacht nog 1 voorspelling . Dank u wel voor alles.

Groetjes Na.




Ervaring van Na met medium Joke   Ervaring van Na met medium Joke   Ervaring van Na geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Hey Malie, ik belde je in februari ivm met een vriend wat je voorspelde is ook gebeurt. In de verdere toekomst ligt er een nieuwe liefde dat zal
ik moeten afwachten maar in ieder geval soms ben je beter dat je alleen bent en jezelf gelukkig maakt dan dat je probeert iemand anders gelukkig te maken die nooit hetzelfde voor jou zou terugdoen. Bedankt en groetjes L.




Ervaring van leentje met medium Malie   Ervaring van leentje met medium Malie   Ervaring van leentje geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Beste Maddy, wat ben ik blij jou ontmoet te hebben op deze lijn.
Ik zit in een lastige situatie en jij ?loodst? mij er perfect doorheen.

Hoop dat de voorspellingen uitkomen, ik kan niet wachten. Ben er klaar voor om verder te gaan. Dankzij jou weet ik dat mijn geduld beloond zal worden en heb ik de kracht om vol te houden. Ontzettend bedankt voor je luisterend oor en je inzichten.

Tot snel weer en dan hoop ik met het goede nieuws. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Beste Sara, ik heb je afgelopen week voor het eerst gebeld. Ik zal zeker je raad volgen wat roqya. Ik hou je op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

X s.




Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Bredy
  Ervaring met medium Bredy
  Zeker een aanwinst voor deze lijn. Zeer lieve dame, met een geruststellende stem. Houdt vast aan de dingen die ze ziet.Zeker een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Peter met medium Bredy   Ervaring van Peter met medium Bredy   Ervaring van Peter geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bredy  


Ervaringen van bezoekers met medium Bredy
  Ervaring met medium Bredy
  Hey ik heb je net aan de lijn gehad het klopte zo duidelijk wat je zei ook omdat dat gedeelte nu aan het gebeuren is. Je gaf me raad en vooral veel rust. Ik ga zeker trouw aan mezelf blijven en komt het helemaal goed. Je bent de 5 sterren waard . Dank je.




Ervaring van N. met medium Bredy   Ervaring van N. met medium Bredy   Ervaring van N. geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bredy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Hoi Sissy. Sorry credits waren op de valreep op. Dank je wel. Ik bel je straks nog wel even op.

Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met medium Sissy   Ervaring van Maarten met medium Sissy   Ervaring van Maarten geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Lieve Yasmin, ik had heel wat aan ons gesprek dank je wel.
Geen vraag teveel, je bent een heel liefdevol mens.
Ik hou je op de hoogte van de verdere evolutie.
Weet dat je me kan helpen als ik het nog even moeilijk heb.
Warme tedere knuffel.
Jij bent alle sterren aan de hemel waard.
Liefs, C.




Ervaring van C met medium Yasmin   Ervaring van C met medium Yasmin   Ervaring van C geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  hey lina,
Helaas kan ik nergens een belverzoek plaatsen zoals u zei .
ik hoop u snel weer te spreken u bent geweldig .
liefs.




Ervaring van x met medium Lina   Ervaring van x met medium Lina   Ervaring van x geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Je hebt me omver geblazen met de gedetailleerde informatie dat je me hebt gegeven .jou gave Yasmin is zo bijzonder. ben heel tevreden over jou . Dank u wel supergave heb je dikke warme knuffel xxxxx Chr.




Ervaring van Chr met medium Yasmin   Ervaring van Chr met medium Yasmin   Ervaring van Chr geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Deze dame is heeeeeeel goed, wist dingen te vertellen waarbij ze soms mijn gedachte las. heel straf, zit bij mijn top drie op deze lijn, want ik ben niet rap tevreden, ze moeten ECHT heel goed zijn. Verwonderd me dat ze ze niet steeds bezet is.




Ervaring van Marie met medium Mierke   Ervaring van Marie met medium Mierke   Ervaring van Marie geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Vanochtend met Anne gesproken. Aangename stem, fijn consult, duidelijk advies, no nonsens, houd je niet langer aan de praat dan nodig. Van Anne het vertrouwen gekregen dat ik een goede inschatting van de situatie heb gemaakt. Dat het wat tijd nodig heeft voordat het goedkomt. Dankjewel, Anne. Graag tot een volgende keer.




Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent de enige die mij tot rust kan brengen .en altijd komen jou voorspellingen ut. ik vind jou zo wonderbaarlijk goed dat ik je blijf terug bellen .

Liefs Angelina.




Ervaring van Angelina met medium Gazali   Ervaring van Angelina met medium Gazali   Ervaring van Angelina geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Lieve Zoe,

Wederom had je gelijk. Jij krijgt de dingen heel snel door en binnen enkele dagen tot een week of 4 komen je voorspellingen uit. Precies zoals jij gezegd hebt. Je bent een top medium.

Liefs, M.




Ervaring van M. met medium Zoe   Ervaring van M. met medium Zoe   Ervaring van M. geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dankjewel Danie dat je altijd zo uitgebreid de tijd voor me neemt. En me soms weer een bevestiging geeft (soms al van hetgeen ik eerder heb gevraagd.).
Ik stel je tijd en geduld zeer op prijs.
En ik weet zeker dat ik je binnenkort nog probeer te bellen, en anders via de mail. Dankjewel en een goed weekend gewenst. xKarin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Toen ik u gisteren sprak, zei u mij mijn ex op een rechtbank te zien zien zitten. Gisteren avond krijg ik te horen dat hij dinsdag voor de correctionele rechtbank moet verschijnen wegens schriftvervalsing en oplichting. De burgelijke partij is de belgische staat. Topper.




Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, dank je je weet precies de stukken op te pakken die in mijn leven spelen. en leidt mij ook liefdevol in de stukken die nog verborgen zijn en ik door jouw regressie mag loslaten. ik ben bly dat ik de tijd genomen heb om jouw leiding te volgen. liefdevolle en dankbare groet yv xxx.




Ervaring van Yvonne met medium Anne   Ervaring van Yvonne met medium Anne   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Dag Cor, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. dankjewel. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hartje weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn, dat je mij de bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander (de patient zoals jij het noemde). Je hebt me goed op weg geholpen, lieve Cor. Een hartelijke groet uit het zuiden van het land.




Ervaring van L. met medium Cor   Ervaring van L. met medium Cor   Ervaring van L. geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden