Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Goedemorgen Dani,
Ik was zo benieuwd hoe het met jou is.
En nu zie ik dat je online bent. Helaas kan ik nu niet bellen.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Net je email gelezen

dankjewel Anne,

Liefs.




Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ik ben nog steeds onder de indruk dat ik via jou mijn vermiste dwergpapegaai Zoe terug heb. Alles klopte, ik ben je ontzettend dankbaar. 1 juni was de mooiste dag van mijn leven.




Ervaring van Linda met medium Joke   Ervaring van Linda met medium Joke   Ervaring van Linda geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Je bent een rots in de branding een meerwaarde op de lijn. Je kan perfect invoelen op de situatie en omschrijven wat er allemaal speelt. Je brengt rust en hoop. Heb al uren met je gebeld en geeft zo een positief gevoel. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Heel fijn om met Marie te praten. ze kan veel zien.




Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Dank je wel Karine.
Een voorspelling is weer uitgekomen.
Het blijft me verbazen wat jij ziet en voelt.
Je bent waanzinnig goed en je blijft altijd bij je standpunt.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Altijd heel erg duidelijk. Bedankt MB, ik spreek je snel want nu ik op de goede weg wil ik dit zo houden.
Liefs, Wendy.




Ervaring van Wendy met medium MB Rhais   Ervaring van Wendy met medium MB Rhais   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Ik wil je laten weten dat je weer gelijk hebt gehad . Ik spreek je nu al een tijdje over verschillende dingen en situaties . Jij ben mijn vriend , mijn beste maatje . Hoe jij naar me luistert en advies geeft over elke situatie I met je deel . Zonder jou weet ik niet hoe ik het had volgehouden . Ik bel je snel .
Jij bent een schat .




Ervaring van Sarah met medium Shania   Ervaring van Sarah met medium Shania   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi Gunther, enkele dagen terug heb ik een getuigenis geschreven, nu zie ik dat er iets mis is gegaan met de aantal sterren dit moet 5 sterren zijn.




Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wauw, dat was gewoonweg geweldig. Het gesprek wat betreft de Tweelingziel relaties. Geweldig.

Namaste Niamh????????????

Groetjes uit Nederland.




Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra. Wat een topvrouw bent u. Ik bel u met regelmaat en u heeft t tot nu toe goed mij geholpen. Warme en betrouwbaar persoon bent u.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  BEDANKT VOOR JE LIEVE WORDEN.




Ervaring van martin met medium Lucky   Ervaring van martin met medium Lucky   Ervaring van martin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Der, heb je veel gesproken afgelopen periode.altijd over hetzelfde (jongen met status :) Dan weet je wel wie ik ben.ik wil je bedanken voor alles. Veel is uitgekomen maar je hebt me vandaag verteld focus op je leventje / werk enz.doe geen moeite meer want het komt naar jou. Ik ga je pas weer bellen als mijn laatste wens is uitgekomen :) Nu even focus op mij en mijn benen weer op grond krijgen, komt goed. Liefs.




Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn en waar dan ook.

liefs Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Hi lieve Sasa, ik ben echt onder de indruk van jou. Jammer dat onze verbinding werd verbroken op 08/07/18. Ik wil je graag nog een keer bellen. Wanneer ben jij er?.




Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Heel goed invoelend. Super snel :) mooi hoe ze vertel.




Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Gurtel
  Ervaring met medium Gurtel
  Hallo Gurtel,
Ik bel je nu meer als een jaar
Voor mijn ben je een Top. medium .
Je kent je vak , weet waar je over praat
Je legt er geen doekjes omheen
Top, Top, Top.
Lieve groeten je weet wel .LH.




Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Hoi Morgans,
Ik kan altijd bij jou terecht met mijn detail vragen. Zo fijn dat de door jouw gegeven antwoorden al menigmaal zijn uitgekomen. Ik hoop zo dat dit ook zo zal blijven. Je krijgt van mij 5 sterren.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dag Nina,
onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost . Dikke knuffel, xxx Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hoi Shania ,
Heb een paar dagen geleden een consult gehad van jou .
Ik vond het een heel mooi gesprek .
Het gaf heel veel energie en bevestiging .
Een mooie spiegel .
Dank je daarvoor .




Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Paar maanden geleden mooie voorspelling gekregen van meine, ivm rechtzaak. Hij zei wees gerust je zal dit hoofdstuk mooi kunnen afsluiten. Et voila de uitspraak was in mijn voordeel. Hij zat er bonk op. Dank je wel om me in dit deel positieve kracht en geloof te geven dat t goed ging komen.




Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve norah, bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden dat alles goed komt met betrekking tot werk en de liefde. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Dit laat ik je zeker weten. Helaas waren de bel min op.




Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Lieve Belle, je ben een steun door dik en dun je hebt mij erg geholpen in moeilijke tijden. je bent oprecht en eerlijk daar hou ik van. dan weet ik waar ik aan toe ben, je bent een toppertje.




Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  He Rika, ik had je aan de lijn en wou je bedanken voor je steun. Het is helemaal onverwachts uitgekomen, precies zoals je het had voorspeld.
Veel liefs, Alieda.Super paragnoste.




Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve derya. U ben echt een engel . ben echt wel heel blij . Dank je wel voor je mooie woorden en begrip .
Namasté, Maraki.




Ervaring van Maraki met medium Derya   Ervaring van Maraki met medium Derya   Ervaring van Maraki geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt Anouk om me de steun te geven dat ik vandaag nodig had. Wat ben jij goed.
Hoop dat ik je vaker op mediums tref.

Fabio.




Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Super lief en duidelijke helderziende.
Dank je wel Karlien. Heel,heel goede waarnemingen en consult. veel dank , Dineke.




Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Supergoed is Yuorah en ze ziet alles zo helder. Ik ben heel blij met haar consults. Je bent echt een toppertje.




Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra,
Ik heb gebeld over een verboden liefde .Bedankt voor je goede voorspelling
. toekomst was zoals je zei, helemaal de nagel op de kop.Bel zeker terug.Dank, willem.




Ervaring van willem met medium Cassandra   Ervaring van willem met medium Cassandra   Ervaring van willem geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste lieve medium Derya,

super medium : open en een eerlijk medium , . Derya jaren geleden ontdekt. Ik bel haar nog steeds af en toe op. Zij heeft zo ongelofelijk vaak gelijk en goede inzichten. Het bellen waard.




Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Bedankt,

Mijn credits waren op.
Voor mij ben je nog steeds de beste.
Je zit er steeds goed op en weet mij altijd aan te sterken en je brengt me steeds tot rust.
Ook ontvang ik nuttige tips van jou.

Cindy.




Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hallo Maddy, bedankt voor het fijne en verhelderend gesprek. jij geeft mij inzichten in mijn situatie waar ik dankbaar voor ben.




Ervaring van Hans met medium Maddy   Ervaring van Hans met medium Maddy   Ervaring van Hans geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik had afgelopen weekend een email consult gevraagd en wauw, je sloeg de spijker op z'n kop.
Je kreeg vrijwilliger door, verzorgend persoon en dat ik een dochter heb. Klopt helemaal.
Je kreeg ook door dat A last heeft van zijn been, klopt ook. Op het moment gaat dat goed . Je zag bij mij rug, schouder en handklachten, klopt wederom. Heb een aantal jaar terug een zware polsoperatie gehad, vorig jaar een zwaar gekneusde schouder gehad door een val en nu heb ik last van mijn rug door het vele hoesten. Je zag ook dat ik snel iets van A zou horen en wat denk je, gisteravond kreeg ik een berichtje van hem. Je wist ook te vertellen dat hij een sterk en zelfverzekerd persoon is, maar op relatiegebied een prutser hahaha en ook dat klopt helemaal.
Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat je voorspellingen gaan uitkomen. Zodra het zover is laat ik het je zeker weten.
Liefs C.




Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden