Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Coby
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Leuk gerustellende gesprek gehad. Bevestigde mijn gevoel vertelde het zelfde als meerdere collega's. Dus geen twijfel dat je bij een van de beste mediums hoort.




Ervaring van Sabrina met medium Coby   Ervaring van Sabrina met medium Coby   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  TOP. hartstikke bedankt coby. Je hebt mij echt stil gekregen. Ik kijk uit naar de voorspellingen want ik ben bijna zeker dat ze 200% uitkomen.




Ervaring van nunu met medium Coby   Ervaring van nunu met medium Coby   Ervaring van nunu geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve coby, helaas waren mijn credits op. Maar ik vond het een fijn gesprek met jou, over de zielsliefde. Ik hoop echt dat hij en ik eruit komen en uiteindelijk een mooie relatie krijgen. Ik bel je zeer zeker nog een keer. Dankjewel X van een twz.




Ervaring van Tweelingziel met medium Coby   Ervaring van Tweelingziel met medium Coby   Ervaring van Tweelingziel geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby, sorry dat ik zo kort kon bellen. Ik zou de verrassing die je in de toekomst noemde, echt fantastisch vinden. Dank voor de bevestigingen. Ik bel je nog wel een keertje terug als ik langer kan bellen.




Ervaring van Bezoeken met medium Coby   Ervaring van Bezoeken met medium Coby   Ervaring van Bezoeken geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Oeps credits op.kon mijn laatste vraag niet meer stellen. Maar dank je wel voor het fijne gesprek.




Ervaring van Esmeralda met medium Coby   Ervaring van Esmeralda met medium Coby   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  live coby
heb je al een paar maal gebeld en iedere keer help jij me zo goed verder. je geeft me rust en voelt het juist aan hoor , de boodschappen die je van boven krijgt en mij doorgeeft zijn zo goed en ook juist hoor .vermits ik deze ook krijg , maar ja een beetje bevestiging van jou is soms nodig .
je bent een prachtig en lief mens met het hart op de juiste plaats , meer dan de 5 sterren hoor .
dank je el nog eens , kan het niet genoeg zeggen hoor .
en als ik eer eens twijfel bel ik je weer hoor .
een collega marina.




Ervaring van marina met medium Coby   Ervaring van marina met medium Coby   Ervaring van marina geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Wat een fantastisch consult gehad met Coby.
Een zeer positieve verhelderende vrouw en zeer integer.
Een verrijking voor deze site.




Ervaring van Onbekend met medium Coby   Ervaring van Onbekend met medium Coby   Ervaring van Onbekend geplaatst op 15 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby wat jammer dat mijn credits op waren maar ik vond het echt een verhelderend gesprek. ik hoop dat hij idd bereid is om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik zal er zeker voor hem zijn maar wel door duidelijk mijn grenzen aan te geven. Super bedankt.

Groetjes Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Bedankt voor Coby .voor de eerlijke advies en Reading over Bankzaken en mijn vriend mijn hart is weer gerust . bedankt .




Ervaring van Bedankt met medium Coby   Ervaring van Bedankt met medium Coby   Ervaring van Bedankt geplaatst op 5 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby, vandaag heb ik een heel erg fijn gesprek gehad met jou. Je kon tot in details vertellen hoe en wat. En telkens moest ik glimlachen, omdat je de dingen van o.a. mijn vriend en zijn zoontje zo goed kon zien. Je voelt/ziet dingen super scherp. Je bent echt een geweldig medium. Ik weet zeker dat ik je weer ga bellen, want het is geen makkelijke situatie van mij en mijn vriend en wat ons te wachten staat. Maar dankzij jou heb ik wel de moed en kracht gekregen. Tot bellen weer. Liefs.




Ervaring van Vrouw met medium Coby   Ervaring van Vrouw met medium Coby   Ervaring van Vrouw geplaatst op 27 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Prachtige reading . Ik voel me bij Coby erg op mijn gemak.

xxx.




Ervaring van E met medium Coby   Ervaring van E met medium Coby   Ervaring van E geplaatst op 16 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Dag Coby, deze vrouw is meer dan 5 sterren waard. Ongelofelijk. Wat deze vrouw en haar gidsen kunnen, zullen er haar weinig nadoen. Ze vertelt alles heel eerlijk zonder naar de mond te praten en zonder dat je zelf iets hoeft te zeggen.

liefs
kat.




Ervaring van kat met medium Coby   Ervaring van kat met medium Coby   Ervaring van kat geplaatst op 15 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby, ik heb u vandaag gesproken. Maar u was erg straight to the point, onbevooroordeeld en met een rustige vriendelijke stem, dank u wel. Het is mij wel helder en ik heb er vertrouwen in, ik zal u gauw weer zeker bellen.
X.




Ervaring van Hanna met medium Coby   Ervaring van Hanna met medium Coby   Ervaring van Hanna geplaatst op 3 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Ik heb juist met Coby gesproken. Alles echt alles wat je zei was perfect amai.
Echt een hele goede aanrader.(de beste).
Dank u wel.




Ervaring van annoniem  M met medium Coby   Ervaring van annoniem  M met medium Coby   Ervaring van annoniem M geplaatst op 19 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby,
Dank voor al je adviezen. het brengt me rust in mijn hoofd. ben je heel dankbaar. Moon.




Ervaring van Moon met medium Coby   Ervaring van Moon met medium Coby   Ervaring van Moon geplaatst op 2 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Gisteren voor het eerst met Coby gebeld. Na aanleiding van eerdere getuigenissen, en inderdaad wauw, zeer zuiver een aanrader!.




Ervaring van A met medium Coby   Ervaring van A met medium Coby   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Waow. Wat een ontdekking is deze vrouw. Een aanrader.




Ervaring van lies met medium Coby   Ervaring van lies met medium Coby   Ervaring van lies geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Eerste keer dat ik Coby belde, heb drie keer achter mekaar opnieuw gebeld. Elk woord is goud waard, ze pikt alles op wat er in mijn leven speelt. Hoef zelf bijna niks te zeggen en nog advies er bovenop. Wat een openbaring. Waow, waow, waow, duizend sterren waard!!.




Ervaring van lies met medium Coby   Ervaring van lies met medium Coby   Ervaring van lies geplaatst op 19 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Jij bent recht door zee en draait niet om de hete brei heen. Je hebt me dingen van mezelf laten inzien die ik nooit voor mogelijk hield.

Bedankt xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden