Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Patrick
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Aanrader. Kort krachtig en helder met details. Dankje Patrick.




Ervaring van Sel met medium Patrick   Ervaring van Sel met medium Patrick   Ervaring van Sel geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Super snel en heel goed. Zonder voor info twijfelde ik om te bellen maar ben blij dat Ik u gesproken heb.




Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Patrick jij hebt iets speciaals. Dat enorm rustgevend is en een positieve energie geeft super heb dat nog niet meegemaakt. Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Patrick   Ervaring van Anouck met medium Patrick   Ervaring van Anouck geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Patrick weet onmiddellijk waar het om gaat .en geeft een heel mooie reading. Hij is een heel aangenaam persoon om mee te praten met veel levenswijsheid. Top persoon.




Ervaring van Annik met medium Patrick   Ervaring van Annik met medium Patrick   Ervaring van Annik geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Wauw Patrick, bedankt voor je mooie reading. Ik kan hier zeker wat mee, zonder vragen te stellen wist je precies wat er speelde. Gaf je hier mooie en duidelijke antwoorden op waar ik zeker wat mee kan.




Ervaring van Viv met medium Patrick   Ervaring van Viv met medium Patrick   Ervaring van Viv geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Patrick, je bent een echte topper. Alles wat je zei wist je zonder dat ik iets gezegd had. Echt tot verbazingwekkend toe. Tot heel ver in detail. Heel inlevend en fijn gesprek gehad. Ik bel je zeker nog eens terug. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Patrick   Ervaring van Sonja met medium Patrick   Ervaring van Sonja geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Patrick,

Geen datums vragen wanneer je geboren bent. Voor mij ben je een echte helderziende/paragnost.
Ik hoop dat het uit mag komen. Bel je zeker nog een keer. Soms te lang wachten op een antwoord maar goed misschien moet dat wel.




Ervaring van Miranda met medium Patrick   Ervaring van Miranda met medium Patrick   Ervaring van Miranda geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Angst staat voor de deur, vertrouwen doet open en er staat niemand. Deze neem ik mee.

Dank voor uw heldere inzichten en ons fijne duidelijke gesprek over mijn situatie met uw naamgenoot ;-)

.




Ervaring van R met medium Patrick   Ervaring van R met medium Patrick   Ervaring van R geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Bedankt voor uw consult. super kon alles plaatsen .ook een topper op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Patrick   Ervaring van Anoniem met medium Patrick   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Heb net een reading gehad van Patrick en ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik vast mee zat. Deze man is echt heel wijs en ben heel blij dat ik hem gebeld heb. Een toppertje bij op deze lijn x R.




Ervaring van rita met medium Patrick   Ervaring van rita met medium Patrick   Ervaring van rita geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden