Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Tinneke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Tinneke, superconsult van je gehad. Heel erg bedankt voor je steun lieverd.




Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Heel fijn gesprek gehad met Tinneke. Ze vertelde precies hetzelfde als een paar maanden geleden. Heel zuiver medium en super aardige vrouw. Dankjewel. Liefs I.




Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Hoi Tineke,
Door jou ervaring vh medium en spirituele inzichten, en gebeurtenissen te raken, die je niet kon weten, mij elke x in mijn kracht zet, om mijn angsten te overwinnen.
En het rotsvaste vertrouwen hebt dat het met L en mij goedkomt , volg ik door jou kracht het juiste pad, lieverd dank je wel. tot bels. B.




Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Geweldig.




Ervaring van sinti met medium Tinneke   Ervaring van sinti met medium Tinneke   Ervaring van sinti geplaatst op 1 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Geweldig. u bent hartelijk bedankt voor het gesprek.




Ervaring van f met medium Tinneke   Ervaring van f met medium Tinneke   Ervaring van f geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  In een woord geweldig.




Ervaring van sinti met medium Tinneke   Ervaring van sinti met medium Tinneke   Ervaring van sinti geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Heb je vorige week gesproken over een zeer lastige situatie en gewoon WOWW. Aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Je bent een toppertje, ik ben zo onzeker, een ongelovige Thomas, neem het mij niet kwalijk a.u.b., heb veel meegemaakt en de huidige periode is zwaar, al zo lang ...
Maar jij ziet het altijd juist in de kaarten, bedankt mijn engel x




Ervaring van vlinderte met medium Tinneke   Ervaring van vlinderte met medium Tinneke   Ervaring van vlinderte geplaatst op 11 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  heel erg bedankt Tinneke ik voel me super , ik ben blij dat ik eindelijk het oude kan loslaten en het nieuwe kan verwelkomen hartelijk dank Christel




Ervaring van christel met medium Tinneke   Ervaring van christel met medium Tinneke   Ervaring van christel geplaatst op 2 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Hoi Tinneke,
Ik heb je gisterenavond gesproken, je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Jammer, dat je niet zo vaak online bent, je bent een echte aanrader.




Ervaring van A. met medium Tinneke   Ervaring van A. met medium Tinneke   Ervaring van A. geplaatst op 3 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Lieve Tinneke,
Dank je wel voor je fijne en lieve consult van daarnet.xxx




Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Tinneke een zuivere vrouw die in alle rust zegt wat zij ziet zoals het is mag ik je bedanken voor je wijze raad ik bel je nog wel eens




Ervaring van Tamara met medium Tinneke   Ervaring van Tamara met medium Tinneke   Ervaring van Tamara geplaatst op 18 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Tinneke,heb zopas met jouw gebeld om klaarheid te vragen over mijn relatie ,ik dank u ten zeerste voor het inzicht dat u daarvan gaf en steld me gerust nog bedankt ik bel je nog francine




Ervaring van francine met medium Tinneke   Ervaring van francine met medium Tinneke   Ervaring van francine geplaatst op 28 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  je hebt me echt doen schrikken, je wist gewoon alles !

AANRADER !!!!!!!!!!!!!




Ervaring van anno met medium Tinneke   Ervaring van anno met medium Tinneke   Ervaring van anno geplaatst op 22 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Beste Tinneke,
Bedankt voor je tijd vandaag. Was erg onrustig en in de war.
Je hebt me heel veel inzichten gegeven. Dankjewel. Je hoort zeker nog van me




Ervaring van roen met medium Tinneke   Ervaring van roen met medium Tinneke   Ervaring van roen geplaatst op 22 april 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Hallo Tinneke,

ik heb u daarnet gesproken. Je wist aan de hand van de kaarten mij precies te vertellen over mijn situatie. Eerst veel feiten en daarna ging je nog voor me verder kijken in de kaarten. Je bent een erg liefdevol persoon en zeer aangenaam om mee te praten. Ik vond het super wat je mij wist te vertellen! Veel liefs Tamara





Ervaring van Tamara met medium Tinneke   Ervaring van Tamara met medium Tinneke   Ervaring van Tamara geplaatst op 12 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  lieve Tinneke bedankt voor jou goeie raad,door jou heb ik weer zin in het leven gekregen
bedankt xxx





Ervaring van Siska met medium Tinneke   Ervaring van Siska met medium Tinneke   Ervaring van Siska geplaatst op 10 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Bedankt Tinneke,

Jij zegt zoals het is en geeft me weer het inzicht om de juiste keuzes te maken. Ik ga je zeker nog bellen !

Sabine xxx




Ervaring van Sabine met medium Tinneke   Ervaring van Sabine met medium Tinneke   Ervaring van Sabine geplaatst op 6 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden