Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-medium.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op online-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Dankjewel voor je zeer uitgebreide uitleg, ik heb er veel aan. Het gesprek werd onderbroken en toen was je helaas meteen in gesprek. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Snapt nu meer met medium Exena   Ervaring van Snapt nu meer met medium Exena   Ervaring van Snapt nu meer geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met medium Desteny   Ervaring van R met medium Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met medium Desteny   Ervaring van R. met medium Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met medium John   Ervaring van W met medium John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Hey Sonja, je voorspelling van ongeveer een maand geleden was uitgekomen op liefdesvlak. Iemand in mijn omgeving had inderdaad laten merken dat hij me zag zitten. Verbluffend gewoon . Enkel is het nu nog afwachten op werk vlak. Ik kijk er alle sinds naar uit . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. met medium Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Hallo Tabitha, ik wilde je nog bedanken voor je reading. Ik bel je gauw een keer. Je nieuwe politievriendin Natasja.




Ervaring van Natasja met medium Tabitha   Ervaring van Natasja met medium Tabitha   Ervaring van Natasja geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt voor de snelle reactie die altijd klopt en mij meer zelfvertrouwen geeft, je bent een fijne oprechte dame.




Ervaring van Jeski met medium Romyna   Ervaring van Jeski met medium Romyna   Ervaring van Jeski geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  DANKJEWEL. Je bent zo goed en ook zo goed in je uitleg.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Exena   Ervaring van Karin met medium Exena   Ervaring van Karin geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  De verbinding viel weg en toen was je in gesprek. Dat heeft ook zo moeten zijn denk ik. Dankjewel voor het gesprek, ik ben benieuwd en laat het je weten.




Ervaring van Van het liedje met medium Dinah   Ervaring van Van het liedje met medium Dinah   Ervaring van Van het liedje geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique ik wil je graag bedanken voor alles wat je al voor me gedaan hebt. Je bent een top medium met zovele inzichten. Ik geloof zo hard in jou elke dag wordt ik vriendelijk te woord gestaan.
Ik moet nog even door bijten. Ik laat zeker een berichtje achter.
Ik je aanraden aan iedereen die het moeilijk heeft.
Dank je wel Monique x.




Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Samen komen we er Marie.
Je bent mijn vriendin voor het leven. Dikke kus Marie en uit mijn hart dankjewel.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Babbetje
  Ervaring met medium Babbetje
  Babbteje is een heel vlot en goed medium. Je bent heel zuiver en inlevend. Fijn je gesproken te hebben, want dit helpt me weer op de rails.




Ervaring van Anoniem met medium Babbetje   Ervaring van Anoniem met medium Babbetje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Babbetje  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met medium Zoya   Ervaring van L. met medium Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Annie met medium Adora   Ervaring van Annie met medium Adora   Ervaring van Annie geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.




Ervaring van Min met medium Sonja   Ervaring van Min met medium Sonja   Ervaring van Min geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met medium Zoya   Ervaring van L. met medium Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Moni
  Ervaring met medium Moni
  Lieve Moni, we waren in gesprek en de verbinding viel weg. Dank voor je verhaal. De tijd zal het leren wat de uitkomst van jouw waarnemingen en gevoel is. Ik laat het je zeer zeker weten. Dank je wel.




Ervaring van loes met medium Moni   Ervaring van loes met medium Moni   Ervaring van loes geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Net gebeld, nagel op de kop.
Ik kon eerst alleen niet die internationale dame plaatsen waarmee hij iets af te handelen heeft, maar na ophangen besefte ik me dan zijn ex een Engelse achternaam heeft, dus het moet zeker over haar gaan.




Ervaring van Esmeralda met medium Annick   Ervaring van Esmeralda met medium Annick   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 9 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, je had het goed. Je zei dingen die gewoon kloppen.
Ik ga mij zen houden en ik wil je bedanken :)). Tot heel gauw weer.

Ciao.

Motormuisje.




Ervaring van Viktoria met medium Gazali   Ervaring van Viktoria met medium Gazali   Ervaring van Viktoria geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met medium Jos   Ervaring van Frank met medium Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met medium Gunter   Ervaring van Joyce met medium Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met medium Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met medium Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Beste Shania, je bent een lieve vrouw om mee te praten. Ik moet mij geen zorgen maken, bedankt en tot bels.
Inge.




Ervaring van Inge met medium Shania   Ervaring van Inge met medium Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Dankjewel. Direct to the point, rustig vriendelijk. Vol afwachting hopend dat je voorspelling uitkomt. Inge.




Ervaring van Inge met medium Marco   Ervaring van Inge met medium Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met medium Thaiis   Ervaring van Joyce met medium Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met medium Nina   Ervaring van Tanja met medium Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met medium Beau   Ervaring van Marij met medium Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Moni
  Ervaring met medium Moni
  Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.




Ervaring van anoniem met medium Moni   Ervaring van anoniem met medium Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Anouk en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren. Anouk je extreem goede kaartlegster, zeg ik als kaartlegster.




Ervaring van luna met medium Anouk   Ervaring van luna met medium Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met medium Desteny   Ervaring van Suzanne met medium Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zakelijk gesprek gehad met jou in verband met de huidige crisis. Ik zag het somber in maar heb tegen mijn gewoonte in ( ik ben nogal eigenzinnig wat zaken betreft) jouw stappenplan gevolgd. En halleluja we ademen terug zakelijk. Ik kan je niet genoeg bedanken en ik bel je nu vaker om alles te bespreken.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos ik heb je vandaag 2 keer ongerust gebeld omdat hij niet reageerde maar je stelde me gerust dat hij zou reageren en ook zou langskomen en dat is ook zo gebeurd. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Online-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Online-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden